Alexanderteknik praktisk ergonomi-rörelse workshop

Upptäck tekniken tillsammans med andra

Med Alexandertekniken får du tillgång till mer av dig själv – fysiskt, mentalt och känslomässigt. Din hållning förbättras, ryggen stärks och du blir mer grundad och förankrad i dig själv. Även självförtroende och självkänsla påverkas på ett positivt sätt när du kan ta mer plats. Det blir lättare och smidigare att röra sig när kroppens alla delar bildar en helhet i varje rörelse. Det fantastiska är att när du slutar att göra fel, så blir det rätt av sig självt.

Förutom att Alexandertekniken ökar kroppsmedvetenheten och balansen mellan huvud/nacke/rygg har kliniska tester visat att Alexandertekniken ökar lungkapaciteten, inte helt oviktigt för sångare, skådespelare och idrottsmän. Det är också bevisat att tekniken minskar och ibland helt eliminerar hållningsrelaterad smärta.

Föreläsningar/workshops

Inomhus eller utomhus, ibland både ock beroende på väder och vad jag vill förmedla.
Kom och få reda på mer om Alexanderteknik och hur just du kan ha nytta av AT i ditt liv.

Veckokurser

Om du vill prova något nytt och gärna lär dig i grupp är “kombokurserna” ett bra alternativ för att komma i gång med Alexanderteknik. Då får du både privatlektioner och gruppträffar under en tid.

Helgkurser

Helgkurser är bra både för dig som vill få en intensivstart i AT och för dig som vill fördjupa dig. Nybörjaren och den mer avancerade lär sig mycket av varandra.

bildref: ian-dooley-407846-unsplash

______________________________________________________
Barbro Olsson     0733 – 38 30 25     barbro@alexandertechnique.se
Events     Kurser     Blogg     Facebook     Instagram     Twitter     LinkedIn